Fă cunoștință cu cei mai buni experti

HIGH-TECH CLIMA este o firmă de instalații care execută lucrări complexe de HVAC, sisteme de desfumare și presurizare, instalații sanitare, sisteme de protecție la incediu cu sprinklere și hidranți, lucrări de instalații electrice și servicii BMS pentru proiecte civile și industriale din zona de birouri, Mall-uri și galerii comerciale, parcuri logistice, platforme industriale, dezvoltări rezidențiale și pentru care acționează drept contractor general M&E. Echipele noastre de proiect sunt compuse din profesioniști cu o experiență vastă în domeniu care au abilitatea de a planifica și executa proiecte îndrăznețe și provocatoare având ca rezultat crearea unor clienți fideli, așa cum o dovedesc și lucrările noastre de până acum. Este principala companie dintr-un grup creat să ofere produse și servicii pentru lucrări electro-mecanice în clădiri civile și industriale.

Cu o prezență de peste 15 ani pe piața din Romania, HIGH TECH CLIMA a implementat și implementează cu succes proiecte în toată Europa (Cehia, Germania, Polonia, Bulgaria etc.), unde oferă servicii complete pentru birouri clădiri comerciale și industriale la cele mai înalte standarde.

High Tech Clima este membră a grupul ČEZ ESCO, lider regional în furnizarea de soluții energetice eficiente și ecologice pentru întreprinderi, municipalități și instituții de stat. HIGH TECH CLIMA are o experiență de peste 15 ani pe piața de instalații mecanice și electrice pentru construcții din România.

Prioritatea maximă a companiei noastre este de a realiza lucrări de calitate, ceea ce presupune efortul acesteia de a menține un echilibru între factorii generatori de standarde ridicate de performanță, precum:
- Cunoașterea cerințelor clienților
- Utilizarea unor soluții adaptate și a unor echipamente și utilaje performante
- Implicarea, motivarea și dezvoltarea profesională a angajaților
- Crearea și menținerea unui climat de lucru sigur și stimulativ
- Stabilirea unor metode și proceduri moderne de lucru
- Conștientizarea și instruirea angajaților referitor la importanța activităților pe care le desfășoară în vederea asigurării calității
- Comunicarea și colaborarea permanentă cu clienții și furnizorii
- Gestionarea corespunzătoare a deșeurilor, precum și conservarea resurselor și a celorlalți factori de mediu.

428+

Proiecte finalizate

16+

Experienta in domeniu

520+

Premii si acreditari

Certificări și diplome

Compania a implementat și menține sisteme de management al calității, mediului, precum și al sănătății și securității ocupaționale în conformitate cu cerințele standardelor aferente:

- SR EN ISO 9001: 2015 Sistem de management al calității
- SR EN ISO 14001: 2015 Sistem de management de mediu
- SR OHSAS 18001: 2008 Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale

HTC are o capacitate tehnică internă pentru a acoperi implementarea proiectelor end-to-end;

Sunteți în căutarea unui expert în instalații?