Fă cunoștință cu cei mai buni experti

HIGH-TECH CLIMA este o firmă de construcții care asigură lucrări de instalații HVAC, lucrări de instalații de apă și canal, sisteme de sprinklere, lucrari electrice și servicii BMS pentru proprietarii de spații comerciale și acționează drept contractor general industrial propriu M&E pentru platforma de procesare, parcuri logistice, birouri comerciale, clădiri și mall-uri/supermarket-uri.

Echipele noastre de proiectare sunt compuse din profesioniști care au abilitatea de a planifica și executa proiecte îndrăznețe având ca rezultat crearea unor clienți fideli, așa cum o dovedesc și lucrările noastre de până acum.

Piața principală a HTC este România, dar a implementat și implementează proiecte în toată Europa (Cehia, Germania, Polonia, Bulgaria etc.), unde oferă servicii complete pentru birouri și clădiri comerciale.

High Tech Clima face parte din grupul ČEZ ESCO, lider regional în furnizarea de soluții eficiente și ecologice pentru întreprinderi, municipalități și instituții de stat. HiGH TECH CLIMA are o experiență de peste 15 ani pe piața de instalații HVAC din România.

Prioritatea maximă a companiei noastre este de a investi în calitate, ceea ce presupune efortul acesteia de a menține un echilibru între factorii generatori de standarde ridicate de performanță, precum:
- Cunoașterea cerințelor clienților
- Utilizarea unor echipamente și utilaje performante
- Implicarea, motivarea și dezvoltarea profesională a angajaților
- Crearea și menținerea unui climat de lucru sigur și stimulativ
- Stabilirea unor metode și proceduri clare de lucru
- Conștientizarea și instruirea angajaților referitor la activitățile pe care le desfășoară în vederea asigurării calității
- Comunicarea și colaborarea permanentă cu angajații și cu partenerii
- Gestionarea corespunzătoare a deșeurilor, precum și conservarea resurselor și a celorlalți factori de mediu.

428+

Proiecte finalizate

16+

Experienta in domeniu

520+

Premii si acreditari

Certificări și diplome

Compania a implementat și menține sisteme de management al calității, mediului, precum și al sănătății și securității ocupaționale în conformitate cu cerințele standardelor aferente:

- SR EN ISO 9001: 2015 Sistem de management al calității
- SR EN ISO 14001: 2015 Sistem de management de mediu
- SR OHSAS 18001: 2008 Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale

HTC are o capacitate tehnică internă pentru a acoperi implementarea proiectelor end-to-end;

Sunteți în căutarea unui expert în instalații?