Instalații încălzire/răcire

Echipa noastră de profesioniști și experți

Echipa noastră se va asigura că instalatiile dumneavoastră funcţionează corect cu o eficienţă maximă şi cu un consum redus.

Pentru INCALZIRE, se poate opta pentru surse de căldură standard (centrale, cazane, etc.- electrice, pe combustibili solizi/lichizi/gazoși) sau alternative (panouri solare, incalzire geotermală, încălzire în pompă de căldură, etc.). Ca echipamente terminale se poate alege sistemul de incalzire în pardoseală, cu calorifere, cu ventiloconvectoare, cu diverse sisteme de panouri radiante, cu aeroterme, electrică, etc.

Pentru RACIRE, se poate opta pentru surse de frig standard (Chiller, Rooftop, VRF/Multisplit/Split, Turn racire) sau alternative ( pompe de caldura, etc.)

De ce să alegeți serviciile noastre?

Avem rezultate excepționale, în termene competitive, la standarde ridicate de management. Prioritatea noastră este de a caştiga încrederea clienţilor noştri prin focusarea tuturor resurselor noastre în furnizarea de servicii eficiente în timp util.

Oameni experți

Echipe foarte solide cu ani de experiență care lucrează împreună

Companie certificată

Compania a implementat și menține un sistem de management al calității în conformitate cu cerințele SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 9001: 2015

Munca de calitate

Îmbunătăţim în permanență standardele de calitate în execuţie și creşterea satisfacţiei clienţilor noștri

Suport

Oferim clienților noștri consultanță și suport dedicat pentru nevoile lor personalizate

Compania noastra va poate ajuta sa executati orice tip de instalatii termice de care aveti nevoie, folosind personal calificat si autorizat pentru fiecare tip de instalatii in parte, respectand toate normele si legislatia aflate in vigoare si beneficiind de o bogata experienta cu privire la mentenanta/service si exploatarea sistemelor.